Cele mai citite Articole

 • Dumnezeu să vă deschidă toate uşile - Nicolae Geantă

  Uşa e deschizătura prin care poţi să intri, ori să ieşi. Unde nu-i uşă, degeaba sunt ferestre. Pe ferestre ești forțat să te cațeri, să sari. Ușile însă, sunt accesibile oricui. De fapt, Dumnezeu are câte-o ușă pentru oricine. Nu puneți lacăte pe ele! Uşa deschisă înseamnă o viziune nouă. Viitor. Planuri noi. În 2014 să aveţi visuri mari, 2XL. Visurile mici au în spate oameni cu idealuri mici. Dumneavoastră să fiţi uriaşi! Visați grandios, visați imposibilul! Nu e primejdios. Mai primejdios e să transformați visurile în realitate. Iar dacă vreți ca visurile să se realizeze nu trebuie să dormiți! Uşa deschisă înseamnă priorităţi noi. Căutaţi să finalizaţi numai ce este imperios necesar. Nu alergați după nimicuri. Ieremia zice că cei ce aleargă după nimicuri ajung oameni de nimic! Aruncaţi balastul, altfel balonul vostru nu va urca la cer. Când cerul vă va fi prioritatea, celelalte lucruri vor veni pe deasupra! Uşa deschisă înseamnă slujire nouă. Ştiu, aţi slujit și anul acesta. În 2014 e şi mai mult de muncă. Fiţi gata să luaţi ştergarul, ca Isus Hristos.

  Un om puternic se vede după numărul celor pe care-i slujeşte! Nu-i frumusețe mai mare ca lumina din ochii celui ajutat. Îmi spuneți și mie de ce vrem decât să primim? Uşa deschisă înseamnă părtășie. Iubiţi-vă semeni. Empatizaţi cu ei. Purtaţi-vă poverile. Într-o zi veţi auzi: "Veniţi, cinaţi, masa e gata". E deviza Gazdei din Ceruri. Ne cheamă la o masă de familie! Gratuită! Avem un Tată generos. Ușa deschisă ne cheamă la intimitatea lui Dumnezeu. Între patru ochi ne vorbește Cerul. Nu este meserie mai frumoasă decât să dialoghezi cu Dumnezeu. De fapt, El vorbește și tu mai mult taci. Nu-L poți întrerupe! Apoi plecăm cu fețele poleite. Bogați. Schimbați. Asemeni Lui Hristos. Să aveți Cerul în suflet!

  Avem o uşă larg deschisă de Dumnezeu pentru anul următor. Să folosim oportunitatea. Într-o zi, toţi vom vedea că Hristos e Cel ce închide şi nimeni nu deschide! Cine va scăpa din mâinile Dumnezeului cel Viu? Dumnezeu să vă dechidă toate uşile în 2014, prieteni! Şi, să vă închidă uşa bolilor, a accidentelor, a foametei, a incendiului, a disponibilizărilor, a mândriei... Nu uitați: Isus Hristos e ușa. Nimeni n-ajunge la Tatal decât prin El! Folosiți unica intrare...

   

   

  Nicolae Geantă

  Read more
 • COMUNICAT – Pastor Vladimir Pustan

  De mai bine de un an de zile sunt împreună cu familia și cu Fundația Cireșarii ținta unor atacuri calomnioase, care vor să distrugă viața mea personală și a familiei mele, precum și lucrarea pe care o facem de ani de zile spre beneficiul credincioșilor români.

  Punctul culminant al acestor acuze au fost scrisorile pe care numitul Ioan Pop, cunoscut ca un om fără discernământ și care este folosit de multă vreme în a ataca slujitorii evanghelici, le-a postat pe conturile personale de socializare împrăștiindu-le în toată lumea. Deși mi-a promis drept la replică – pe care i l-am și trimis imediat – nu l-a publicat, nedându-mi posibilitatea să mă apar. Din contră, astăzi postând o falsă şi nereală situaţie a averii mele personale, continuând acelaşi scop iniţial.

  Toate acuzațiile menționate în acele articole sunt false, părtinitoare și generatoare de confuzie.

  Familia, colegii din Fundația Cireșarii precum și Biserica îmi sunt alături în aceste momente dificile.

  Vă mulțumim pentru sprijinul în rugăciune!

   

  Președinte,

  Vladimir Pustan

   

  Vicepreședinte,

  Florin Ianovici

   

  Vicepreședinte,

  Ciprian Sabău

   

  Secretar general,

  Daniel-Silviu Coste

  Read more
 • Cuiele - Istorie crestina

  Un baietel il necajea adesea pe tatal sau. Iar tatal, ca sa-l cuminteasca, a facut cu el urmatorul angajament: de cate ori baietelul va gresi, va bate un cui in usa, si de cate ori se va cai sau va face o fapta buna, va scoate cate un cui. 
  Cu vremea, baiatul a observat ca usa era toata plina numai cu cuie: “Vai da pacatos mai sunt!” si-a zis el. Si a inceput a se corecta, pana ce toate cuiele au fost scoase. Atunci tatal s-a dus in oras si i-a cumparat haine, jucarii, bomboane si prajituri. Apoi a venit acasa ca sa-l rasplateasca, pentru ca acum era un baietel cuminte. Dar spre mirarea sa, el a gasit pe copil plangand amarnic; cand l-a intrebat de ce plange, copilul a raspuns: “Plang, taticule, pentru ca au ramas gaurile!” 
  Deci urmele pacatului raman, chiar daca din cugetele noastre pacatele sunt sterse (Evrei 9:14); ele isi lasa amprenta pe lumea ce ne inconjoara. 

  Read more
 • 2% pentru Fundația Cireșarii

  Important de ştiut!

   

  Nu e vorba de o donaţie, e suma pe care o datoraţi oricum statului, dar pe care aveţi dreptul să o direcţionaţi. Aceşti 2% din impozitul dumneavoastră pe venit pot ajunge la Fundaţia Cireşarii, dacă:

  1. descărcaţi formularul (click pentru descarcare)
  2. îl completaţi

  - datele de identificare ale Fundaţiei Cireşarii sunt scrise deja, dumneavoastră completaţi doar rubrica I. Date de identificare ale contribuabilului

  -  semnătură contribuabil.

  - în partea dreaptă a semnăturii trebuie trecută data la care s-a completat formularul

  - la rubrica sumă nu trebuie completat, o vor calcula cei de la Direcţia Financiară

  1. îl trimiteţi Direcţiei Financiare din oraşul dumneavoastră

  - îl depuneţi personal la ghişeu

  - îl trimiteţi prin poştă la adresa Direcţiei Financiare din oraşul dumneavoastră

   

  Termenul limită pentru depunerea formularului este 25 mai 2014!

   

  Detalii suplimentare

   

  Ce înseamnă 2% pentru contribuabili?

  Prevederea 2% este un mecanism de transparenţă fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie). Puteţi astfel decide către cine merg (2%) din impozitele dumneavoastră!

   

  De ce e bine să folosiţi această prevedere?

  • Nu vă costă nimic!

  • Contribuiţi la eficientizarea cheltuirii banului public – deci al dumneavoastră!

  • Puteţi ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea dvs. direcţionând 2% către o organizaţie care lucrează în acel domeniu.

  • Vă puteţi asigura că acei bani rămân în comunitatea dumneavoastră direcţionându-i către o organizaţie locală.

  • Puteţi ajuta oameni în nevoie direcţionând 2% către o organizaţie care lucrează pentru ei!

   

  Read more
 • Mai sunt 3 zile în care așteptăm ajutorul tău!

  Mai avem nevoie de 13.872 oameni care să acopere fiecare costul unui CD, adică 1.6 lei. Avem acoperite 11.128 de CD-uri din totalul de 25.000 și termenul limită de strângere de fonduri este 28 februarie. Implică-te și TU!

  Pentru că și EU am primit A DOUA ȘANSĂ… Și pentru că NOI trebuie să luptăm și să ne ridicăm unii pe alții. NOI, nu alții.

  Toate detaliile le găsiți pe site-ul nostru www.imipasadetine.ro.

  Read more

Ultimele articole

Cele mai citite